Pagina se incarca...va rugam sa asteptati.

Politica de Confidentialitate

Ultima actualizare: 20/05/2017

Angajamentul nostru privind confidențialitate

GLOBAL CONS INC SRL, în calitate de autor / proprietar / administrator al www. globalcons.ro, se angajează să respecte caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site.
Am stabilit și implementat prezenta politică de confidențialitate pentru a informa vizitatorii site-ului și utilizatorilor serviciilor furnizate de Global Cons INC SRL despre modul în care utilizăm și protejăm informațiile pe care le colectăm prin intermediul site-ului și / sau serviciilor.
Prin vizitarea site-ului sau folosind oricare dintre serviciile noastre, sunteți de acord cu colectarea, utilizarea, stocarea, ștergerea și divulgarea de informații referitoare la utilizatori așa cum sunt prezentate în această Politică de confidențialitate.
Această politică de confidențialitate este în vigoare de la data stabilită mai sus și se aplică doar site-ului www.globalcons.ro și serviciilor oferite de Global Cons INC SRL.
In conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, Global Cons INC SRL are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Global Cons INC SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.globalcons.ro, prin completarea formularului de contact, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.
În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:
– dreptul la informare (art.12);
– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
– dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
– dreptul de opoziție (art.15);
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
– dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Ce informații colectăm și în ce scop?
Tipuri de informație colectată
Informațiile personale se referă la acele date ce pot fi utilizate pentru a vă identifica și contacta.
Nu este necesară prezentarea de informații cu caracter personal pentru a accesa anumite zone ale site-ului. Pe de altă parte, furnizarea unor informații personale este necesară pentru accesarea și utilizarea anumitor servicii furnizate de noi.
Global Cons INC SRL colectează informațiile personale furnizate atunci când scrieți un mesaj, sau vă înregistrați pentru a primi actualizări și materiale promoționale de la noi sau în scopul obținerii de suport comercial sau tehnic.
Pentru a primi actualizări cu privire la produsele și promoțiile noastre și / sau a beneficia de suport tehnic sau comercial, avem nevoie să ne furnizați numele și adresa de e-mail.
Cum folosim informațiile personale
Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, Global Cons INC SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică în alt fel:
– pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă pentru nevoile dumneavoastră;
– pentru a vă furniza informații suplimentare cu privire la aceste servicii;
– transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing cu privire la produsele Global Cons INC SRL sau ale firmelor partenere;
Global Cons INC SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în scopul realizării de rapoarte, analize și informări în scopuri proprii, publicării, promovării și ofertării serviciilor oferite de Global Cons INC SRL.
Cookies
Când utilizați website-ul nostru, browser-ul dvs. păstrează anumite informații pe dispozitivul dvs de lucru. Noi păstrăm informațiile trimise website-ului nostru de către browser-ul și dispozitivul dvs. în timpul procesului de navigare. Folosim aceste informații doar în scopuri de statistică și pentru a ne permite să dezvoltăm și mai mult serviciile pe care le furnizăm.
Distribuția informațiilor
Global Cons INC SRL poate dezvălui date cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale, în vederea protejării și apărării drepturilor de proprietate ale Global Cons INC SRL și ale site-ului www.globalcons.ro, precum și pentru acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.
Atunci cand Global Cons INC SRL este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau este permis acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării.
În cazul implicării Global Cons INC SRL într-un proces de fuziune, achiziție sau altă tranzacție care implică vânzarea unora sau a tuturor activelor companiei, informațiile legate de utilizatori, inclusiv informațiile personale colectate direct sau prin utilizarea serviciilor Global Cons INC SRL, ar putea fi incluse în activele transferate. În eventualitatea unei astfel de situații, vom face cunoscute aceste modificări prin instrumente de comunicare specifice, precum e-mail informativ sau un aviz publicat pe site.
Este posibil ca Global Cons INC SRL să transmită datele dumneavoastră personale prestatorilor de servicii angajați în scopul procesării informației în numele nostru și pentru serviciile oferite dumneavoastră. În timpul prestării serviciilor pentru noi, aceste companii pot avea acces la informațiile dvs. personale. În vederea contractării, aceste entități sunt obligate să respecte Politicile noastre de confidențialitate și măsuri de securitate adecvate.
Prin prezenta, sunteți informat(ă) în legătură cu acest lucru și vă oferiți consimțământul pentru dezvăluirea acestor date, fără alte notificări în acest sens.
Controlul asupra propriilor informații personale / Consimțământul dumneavoastră
Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Global Cons INC SRL în conformitate cu scopurile menționate mai sus.
Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați.
Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la office@globalcons.ro
Website-ul www.globalcons.ro include și linkuri către alte website-uri pentru a vă facilita informarea sau accesul la alte servicii relevante. Vă rugăm să rețineți că aceste website-uri pot fi deținute de alte companii și organizații care pot avea politici de confidențialitate diferite. Global Cons INC SRL nu își asumă răspunderea și nu are nici un fel de control asupra informațiilor, produselor sau serviciilor conținute de aceste website-uri sau la care aveți acces prin intermediul acestor website-uri.

Ce măsuri de securitate luăm pentru protecția informațiilor personale?
Informațiile personale pe care ni le furnizați sunt stocate pe servere situate în facilități securizate și protejate prin protocoale și proceduri menite să asigure securitatea acestor informații. În plus, accesul la informații cu caracter personal este limitat la angajații și agenții care au nevoie să cunoască aceste informații în scopul de a dezvolta, opera și păstra serviciile asumate și furnizate.
Cu toate acestea, nici un server, rețea de calculatoare, de comunicații sau de sistem, ori transmisie de date pe Internet nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură. În consecință, deși facem eforturi pentru a proteja informațiile utilizatorilor, nu putem asigura sau garanta securitatea oricărei informații transmise către noi sau prin utilizarea oricăruia dintre serviciile noastre.
Prin transmiterea informațiilor către noi, sunteți de acord să furnizați astfel de informații și vă angajați într-o astfel de comunicare în cunoștință de cauză.

Notificarea modificărilor
Politica de Confidențialitate poate suferi modificări. Acestea vor fi anunțate pe website.

Ne puteți contacta
Dacă aveți alte neclarități cu privire la Politica noastră de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la office@globalcons.ro sau folosind formularul de contact de pe pagina de Contact.